onsdag 31 oktober 2012

tisdag 30 oktober 2012

Knot ChairAnother Chair love Knot Chair by Normann Copenhagen. Designed by Japanese designer Tatsuo Kuroda 

Via Normann Copenhagen

måndag 29 oktober 2012

Radio RoyaalThis Beautiful Dutch restaurant was created by Niels Wouter, Bart Gardenier and Stella Birsak. The beauty of the location is what’s been left behind: industrial machinery, exposed metal beams, and a century-old, chequered tile floor. Eschewing a ‘professional’ designer, they outfitted the space themselves with chairs from school canteens, leather sofas, and spare portraits of food by Rene Mesman.

Via In Habitat, Photo by Moniek Wassenaar

söndag 28 oktober 2012

Candleholders


Den här snygga ljusstaken fick följa med hem ifrån Lotta Agaton Shop förra veckan och jag älskar den, det behövs mycket tända ljus nu när kvällarna blir mörkare. Dom små kopparna är också helt underbara.

Via Lotta Agaton

Sunday mood


Vilken fantastisk helg det har varit, den här hösten alltså.. Igår var jag och gio på vackra söder och fikade och promenerade i solen, hoppas veckan som kommer blir lika fin för gio har höstlov. Hoppas ni också har haft en toppenhelg!

Via Mackapär, Lotta Agaton

lördag 27 oktober 2012

Stylist Love


Lovely styling by sweet talented Josefin Hååg

Styling and Photo by Josefin Hååg

fredag 26 oktober 2012

Weekend


Have a great weekend

Via Pinterest

torsdag 25 oktober 2012

Texture


Great hair+ great fabric

Via Pinterest
(rumfortva) If you want to follow me there

Elin for COVER


When i´m first starting blogging this was the first blog i read and have followed ever since.The extremly talended Elin Kling and she looks amazing on this pics for my favorite fashion magazine COVER.

Via Nowmanifest

onsdag 24 oktober 2012

Hope + CSA


Hope i samarbete med keramikern och formgivaren Carina Seth. Handblåst glas-set bestående av karaff och dricksglas i klarglas och i begränsad upplaga i brunt glas. Mycket fina var dom och finns att köpa i dag.

Via Hope Stockholm

tisdag 23 oktober 2012

Morfo ArchitectureI Found these images over at Emmas, This is from Amorfo Architectures portfolio. A Great studio with lovely interiors. Thanks for charing Emma.

Via Amorfo

måndag 22 oktober 2012

Spoil them


 If i had a dog...

Via Artilleriet

Diesel + Moroso


Diesel has created a collection of products for Moroso, I think the whole collection looks great.

Via Moroso

Monday


Via Pinterest

söndag 21 oktober 2012

Autumn Mood
Det har regnat i dagarna tre här, men annars så är ju hösten helt fantastiskt, så lite höstinspiration bjuder jag på idag.

Via Dream Funhouse,Oi Soi Oi,Private0204

lördag 20 oktober 2012

Saturday
Knee Highs is the shit!

via My Pinterest

fredag 19 oktober 2012

Belleville
Artilleriet har nu lanserat en egen soffa Belleville i Linneklädsel, riktigt fin soffa och fantastiska miljöbilder.

Interview Magazine


Snygga Elin Kling för Interview Magazine i Maxi Dress från egna kollektionen GUESS by Marciano

onsdag 17 oktober 2012

Ecoration


Modeskaparen Helena Hörstedt har designat om en äldre Ikea fåtölj som nu auktioneras ut som ett nytt konstverk. Projektet ingår i ecoration ett samarbete mellan Ikea och WWF och hela försäljningssumman går till WWFs tropiksskogsarbete. Imorgon är jag inbjuden på vernissage och får se skapelsen.

Fotograf: IKEA Livet Hemma / John Gripenholm
Stylist: Hanna Meijer

måndag 15 oktober 2012

Thonet


Chair love

New Week


Have fun and be nice to people, Have a great week

söndag 14 oktober 2012

Interior Dream


Bästa Pella har just nu en bloggutmaning som går ut på att lista sina 5 inredningsfavoriter som jag tänkte anta nu. Så här är mina 5.
Om jag får drömma fritt så är det en stor vindvåning med dubbla fönster i vardagsrummet, genomgående trägolv och stort, stort ska det va till skillnad från nu. Och dröminredningen då,fullkomligt älskar Yvonne Kones snygga industriella stil så köksbordet och stolarna och några vintage pallar och gärna en stor rostig industrilampa över bordet. en Jielde lampa gärna vintage är en dröm och muuto soffan fast med stort bord ifrån B&B Italia, ja lite så då, det är tur att drömma är gratis! Vilka är dina favoriter? anta gärna utmaningen och länka i kommentarsfältet.

Via Yvonne Kone,Dusty deco,Jielde, Petra Bindel

White mood
Avslutar den här helgen med lite fin vit på vit inspiration

Pics via Pinterest

fredag 12 oktober 2012

T.G.I.F


Have a fab weekend!

torsdag 11 oktober 2012

C.S.A


Idag har jag varit en sväng på Hem&Villa mässan som började med pressfrukost och trendföredrag med Stefan Nilsson, alltid lika inspirerande. Allt i hemmets monter med delar av Anna Zethraeus inredning var otroligt fin och det var kul att träffa både Anna Zethraeus och Christina Breeze som har gjort ett fantastiskt jobb med Tidningen. Jag fick också med mig boken 17 svenska formgivare av Galleri Pascale, Tusen tack för den! som jag har suttit fördjupad i hela kvällen, och jag fastnade speciellt för den svenska formgivaren och keramikern Carina Seth Andersson som gör helt fantastiska alster.

onsdag 10 oktober 2012

Wythe HotelWythe Hotel started of as an old factory on the Brooklyn waterfront. Built in 1901.Is have preserved, renovated, and turned a historically industrial building into a place where people feel welcome, a great mix of vintage industrial.

Images via Wythe Hotel, via Design Sponge

tisdag 9 oktober 2012

R.Owens
Rick Owens has opening up his first flagship store in Tokyo. Featuring minimalist interior design, and bare walls, Love the interior.

Via Some/Things Magazine

Elephant ChairLoving this new Elephant chair on wooden base

By Neuland Paster & Geldmacher | for Kristialia

måndag 8 oktober 2012

Pink Monday


Under oktober kan du SMS:a ROSA till 72988 så bidrar du med 50 kronor till Cancerfonden och får ett digitalt rosa band i mobilen, bra va!

lördag 6 oktober 2012

Alexander wang


Todays inspiration, Alexander Wangs showroom in Tribeca

fredag 5 oktober 2012

torsdag 4 oktober 2012

Svartvita rum
Idag besökte jag den nyöppnade butiken svartvita rum, ja ni hör ju! ett paradis för oss som inte är så färgstarka. jag var där på invigningen för 2 veckor sen, men idag kunde jag verkligen insupa den fantastiska miljön, jag fick också tillfälle att prata med Pernilla Engström som är en av ägarna och höra hennes tankar bakom butiks idén, Pernilla är en helt fantastisk inspirerande och härlig entreprenör och tanken med butiken är att blanda välkända varumärken med nya spännande formgivare allt i svartvitt såklart.

bilder via Svartvita rum

onsdag 3 oktober 2012

Autumn inspirationvia Artilleriet, Line Thit Klein